Over uw designer

Pura Vida Interieurdesign is Hilde Kol. Mijn klanten waarderen mijn persoonlijke benadering. Daarom stel ik me graag voor als uw persoonlijk interieurdesigner. Als designer kan ik mijn gevoel voor interieur design uiten en mijn enthousiasme en passie aanwenden om een thuisgevoel te creëren. Ik heb de expertise om woningen te realiseren met verschillende mogelijke indelingen, verrassende mogelijkheden en creatieve ontwerpen van de eigen tekentafel. En thuis is alleen een thuis als je voelt dat het de juiste verhoudingen, stijl, kleuren etc heeft; kortom, als het de juiste balans heeft.

Het is mijn passie om uw huis tot uw thuis te vormen. Naast mijn creatieve kwaliteiten behoren het organiseren en het managen van projecten tot mijn sterke kanten. Ieder project start met een gedetailleerde intake van uw wensen en ideeën en ga ik met u op zoek naar ’verborgen’ wensen en mogelijkheden. Van hieruit ga ik ontwerpen. Zodra u instemt met een ontwerp ga ik dit vertalen naar specificaties in een offerte-aanvraag. Deze zet ik uit bij een paar aannemers. Zodra de aannemer gekozen is ga ik voor u de voorbereidingen treffen voor de startdatum en vervolgens het gehele project leiden.

Interieurdesign advies van Pura Vida omvat dus zowel de creatieve kant als ook de uitvoerende kant, de projectleiding en de eindrealisatie. Laat mij u helpen met uw uitdagingen. Ik hoor graag van u !

Mijn projecten