Van ontwerp tot turnkey oplevering, Pura Vida regelt het! 

Heb je een nieuwe woning op het oog of heb je die al gekocht ? Of wil je je woning waar je al (langere tijd) woont verbouwen/aanbouwen/onder handen nemen ? Spannende tijden zijn aangebroken! Je wilt dat het echt een fijn thuis wordt. Je hebt daar de eerste ideeën bij, maar wat kan er nog meer. En……hoe ga je dat realiseren. Zeker als je nog in het buitenland woont, maar ook als je (al) in Nederland woont. En zeker als de realisatie van je nieuwe thuis onder tijdsdruk staat.

Maak je geen zorgen…..Pura Vida Interieurdesign is er om dit voor je te organiseren, te ontwerpen, uit te (laten) voeren, de kwaliteit te bewaken, jouw stijl en sfeer te implementeren.

Pura Vida heeft al menig klant, zowel expat, particulier als bedrijf, geadviseerd en begeleid met interieurontwerpen, contracteren van aannemers en leveranciers, sfeer- en kleuradvies, meubelontwerpen van eigen hand en project management met tijdige oplevering. Daarnaast overbrugt Pura Vida een eventuele taalbarriere. Zij vertaalt jouw woonwensen vanuit het engels naar de aannemer en leveranciers en vice versa. Zodat over en weer duidelijk is wat er verwacht wordt. Ook bij de realisatie is goede communicatie onontbeerlijk om misverstanden en dus verschil in uitvoering te voorkomen.

Tussen je eerste idee en uiteindelijk relaxed zitten in je nieuwe interieur zit een hele wereld. Een wereld van ontdekken, voelen, ervaren, combineren, ontwerp en sfeer bepalen, keuzes maken en realiseren. Bij iedere stap van ontwerp tot realisatie, bij iedere fase: Pura Vida creëert jouw thuisgevoel!

Over Hilde Kol